10.3.2009

Kuusamon Koskimelojat ry

Kuusamon Koskimelojat ry on vuonna 1986 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on edistää kaikenlaisen melontaharrastuksen kasvua Kuusamon alueella. Seuran pääasialliset harrastusmuodot ovat retki-, virkistys- ja koskimelonta sekä niiden alalajit.

Kuusamon monipuolinen vesistö tarjoaa erinomaiset suorituspaikat kaikille melojille. Isojen järvien ja retkimelontaan soveltuvien jokien lisäksi Kuusamosta löytyy upeita koskimelontapaikkoja. Katso tarkemmat tiedot eri vesistöistä kohdasta Melontareitit.

Melonnan eri lajien kehittyminen vaatii myös runsaasti aktiivisia harrastajia. Parhaat melontapaikat ja ajantasaisen tiedon vesitilanteesta saa nimenomaan paikallisilta harrastajilta. Lisäksi eri lajien aloittamisen tulee olla mahdollisimman helppoa ja houkuttelevaa, jotta melonnan pariin saadaan lisää uusia harrastajia. Tätä silmällä pitäen Kuusamon Koskimelojilla on kattava melontakalusto, jonka käyttö on seuran jäsenille maksutonta ja seuran ulkopuolisillekin erittäin edullista. Keväällä koskimelojat valmistautuvat kesän tuloon hallitreeneissä, joihin myös seuran ulkopuoliset jäsenet ovat tervetulleita pientä maksua vastaan.

Kuusamon Koskimelojat ry:n jäseneksi voi hakea kuka tahansa Kuusamon alueella asuva henkilö. (vrt. seuran säännöt). Lisätietoja ja linkki jäsenhakemuksen lomakkeeseen löytyvät kohdasta Seuran jäsenyys.

Aktiivijäsenet Eki, Teemu ja Tuomas Myllykoskella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hae tästä blogista: